FOX AMSTERDAM HALLOWEEN PARADE

FREAKY PROCESSION THROUGH THE CITY

De FOX Amsterdam Halloween Parade is voor vampiers, heksen, enge clowns, supermannen, zombies, monsters, demonen, onheilpredikers, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies. Dit is de grootste Halloween Parade van Nederland dwars door het centrum van de hoofdstad. Het is tevens een stoet van Deviant Mutant Vehicles: verminkte, omgebouwde voertuigen. Verwacht een nieuwe FOX Amsterdam Halloween Parade op zaterdag 1 november 2014

Verzamelen vanaf 19:30 uur NZ-lijn Metrostation Rokin
Vertrek: 20:30 uur
Route: Rokin, Dam, Raadhuisstraat, Rozengracht, Marnixstraat, Nassaukade, van Limburg Stirumstraat, WesterGasFabriek
Aankomst: rond 22:00 uur
De route is 3,8 km

Deelname is gratis.
More to be announced...

 • WALKING OR RIDING THE PARADE

  INDIVIDUEEL, ALS TEAM OF MET EEN VOERTUIG

  De FOX Amsterdam Halloween Parade is een bonte stoet van freaks, dwars door Amsterdam. Te voet of per gemuteerd voertuig. Alleen of als team. Ongekende types met explosieve creativiteit. Bekijk de meer dan 2000 foto's op Facebook op de speciale Amsterdam Halloween Community Pagina: https://www.facebook.com/AmsterdamHalloween/photos_albums

 • THE GRAND JURY

  FOX AWARDS voor INDIVIDU, GROEP, VOERTUIG

  Om iedereen aan te moedigen zo creatief mogelijk te zijn, wordt door FOX 3 prijzen beschikbaar gesteld. De beste, meest orginele creatie voor individu, team of voertuig wordt beloond!
  Ook dit jaar wordt er een jury samengesteld. Vorige edities bestond de jury o.a. uit actrice Victoria Koblenko, stylist Fred van Leer, drag queen Jennifer Hopelezz, model Kim Feenstra, Modekoning Bas Kosters, presentatrice Birgit Schuurman. De jury kiest het beste voertuig en de beste groep en maakt een selectie van 25 engste , individuele creaties. Uit deze selectie wordt door het publiek - op Facebook - de allerengste (=beste) gekozen.
  De 25 engste van 2013 vind je hier: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.752668241425452.1073741847.269...

 • 2013 / 2014

  NEW ROUTE

  De FOX Amsterdam Halloween Parade volgt een nieuwe route sinds 2013. Vanaf Rokin via Dam (kermis!) en over de Raadhuisstraat, naar DE Halloween-straat van Amsterdam: de Rozengracht! Dat wordt een speciaal moment want daar zit het RozenTheater van Boom Chicago die een speciaal Haunted House event hebben (Nightmare on Rozengracht) en daar zitten maar liefst 3 feestwinkels ( PartyHouse, PartyBalloon en Backstage). Vervolgens gaat de stoet rechts af over de Marnixstraat, Nassaukade en door de Staatsliedenbuurt (van Limburg Stirumstraat) naar de Westergasfabriek.
  En zo was het vorig jaar: http://youtu.be/Md5XRVcAl-Q